Battle Royale 2024: En dansfest utöver det vanliga!

Shutterstock

Det är dags för årets mest spektakulära danshändelse, Battle Royale 2024! Den 1 juni förvandlas Aktivitetshuset Tryckeriet på Vasatorpsvägen 1b i Helsingborg till ett inferno av breakdance, rytm och rörelse. Här får vi se några av världens främsta dansare tävla i en internationell breakdance tävling i kategorin “crew vs. crew”. Vinnaren tar hem hela 15,000 kronor – en summa som säkerligen kommer att få varje dansare att snurra lite extra på huvudet!

För att bedöma de imponerande moves som våra tävlande kommer att bjuda på har vi en panel av internationella domare. Från Sydkorea kommer Cho, medlem av DPC Crew, medan Argentina skickar Tante, känd från Stupi2 Punkys/Comando Suicida/Dark Horse. En tredje domare kommer också att ansluta, men än så länge hålls detta namn hemligt.

Musiken kommer att pumpas ut av DJ Taj från Frankrike, och mikrofonen kommer att hållas av ingen mindre än Sveriges egna Coffee & A Cigarette. Med denna kombination av talang och energi kan vi garantera att stämningen kommer att vara på topp hela dagen.

Evenemanget startar klockan 14:30 och pågår fram till 20:30, vilket ger hela sex timmar av intensiv dansunderhållning. Bästa av allt? Det är helt gratis att delta och ingen föranmälan krävs, så det är bara att dyka upp och njuta av showen.

För de som oroar sig för tillgänglighet, kan vi glatt meddela att det finns handikapptoaletter samt hiss och ramp för att alla ska kunna ta del av festligheterna.

Battle Royale 2024 stöds av Kulturförvaltningen i Helsingborg, Fritid Helsingborg och Devote. Så, ta med dina vänner och familj för en dag fylld av dans, musik och glädje. Missa inte chansen att se några av världens bästa breakdancers göra upp om titeln och ett rejält pris!

Vi ses där, Helsingborg!

Total
0
Shares