3 ställen du kan resa till från Helsingborg

När du bor i Helsingborg finns det många spännande resmål att resa till. Men var är bäst? Här kan du hitta tre olika förslag på vart du kan åka – den enkla, den billiga och den bästa resan.

Den lätta resan

Helsingborg ligger nära Danmark, och därför är det självklart att ta en tur över Öresundsbron till Köpenhamn. Här kan du shoppa i de många butikerna, äta god mat på någon av de fantastiska restaurangerna eller gå på sightseeing i staden.

Köpenhamn är en av Europas mest besökta huvudstäder, med många härliga upplevelser inom kultur, musik, mat och arkitektur. Det finns därför goda skäl för en tur över sundet. Få de bästa tipsen för din Köpenhamnsresa på Resakris.

Den billiga resan

Ta chansen och hitta en billig sista minuten resa. Men med lite tur och lite flexibilitet finns det många bra upplevelser i en semesterresa. Här kan du göra ett bra erbjudande och samtidigt uppleva några härliga resmål – kanske till och med med lite lyx.

Just nu kan du till exempel få en resa till Grand Canaria för mindre än 1000 kr, så varsågod och håll utkik efter biljetterna på Travelmarket.

Bästa resan

Det är svårt att hitta en speciell resa som är bättre än alla andra. Det beror mycket på vem du är och vad du vill uppleva. Vissa föredrar en storstadssemester där man kan shoppa och äta god mat, medan andra föredrar att resa ut i naturen eller uppleva något helt unikt.

Våra favoriter är följande:

1. Barcelona 

Barcelona är en fantastisk stad där du kan shoppa, äta utsökt mat och koppla av vid stranden. Staden har ett härligt kulturliv med många barer, restauranger, museer och trevliga gator där du kan ta en promenad.

2. Berlin

Berlin är en spännande stad med mycket historia och ett pulserande kulturliv. Staden är stor, så det finns tillräckligt att se och göra i flera dagar. Gå till exempel på sightseeing i Mitte, ät en utsökt lunch i Friedrichshain eller ta en promenad längs Spree.

3. New York

New York är en livlig och livlig stad där det alltid finns något att se och göra. Ta till exempel Broadway, ät en utsökt hamburgare i Greenwich Village eller shoppa utanför dörren.

Oavsett vilken resa du väljer att ta är Helsingborg en bra utgångspunkt. Det finns många spännande platser att resa till och det finns något för alla. Så packa din resväska och ge dig ut på äventyr.

Total
0
Shares