Dansmix för seniorer: Dansa dig glad i Helsingborg!

Shutterstock

Välkommen till en dag fylld med glädje, rörelse och musik när Helsingborgs träffpunkter i samarbete med Helsingborgshem bjuder in alla seniorer till en härlig dansmix. Den 28 maj 2024, mellan klockan 13:00 och 13:50, kan du släppa loss och prova på olika dansstilar, från latinska rytmer till discodans.

Det är Orlando Ahumada, en dansinstruktör med många års erfarenhet, som kommer att leda danspasset. Orlando är känd för att sprida dansglädje och hans entusiasm är smittsam. “Kom som du är och låt dig svepas med i musiken,” säger Orlando. Det finns inget bättre sätt att hålla sig aktiv och glad på än att dansa, och här får du chansen att prova på flera olika dansstilar under ett och samma pass.

Efter dansen är du varmt välkommen att stanna kvar för en fika. Helsingborgshem bjuder på kaffe, och vad är väl bättre än att avsluta en danssession med en kopp kaffe och trevligt sällskap?

Dansmixen äger rum i gemensamhetslokalen Blå huset, beläget på Utgårdsgatan 45 i Raus. Lokalen ligger på markplan och är fullt tillgänglig med handikapptoalett och hiss/ramp. Det är alltså lätt att ta sig dit, oavsett rörlighet.

Det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt och ingen föranmälan behövs! Så släpp fjärrkontrollen, hoppa ur tofflorna och kom och dansa loss med oss. Det blir en timme fylld med skratt, rörelse och kanske ett och annat danssteg du aldrig provat förut.

Så, kära Helsingborgare, sätt ett kryss i kalendern och gör dig redo för en dansfest som inte liknar något annat. Vi ses den 28 maj, och glöm inte: dansa som om ingen ser dig!

Total
0
Shares